En tid hos däckverkstaden

Morsning korsning!

Jag hoppas att det finns några morgonpigga läsare där ute som är uppe med tuppen tillsammans med mig, det gäller att fånga dagen vänner. Idag har jag en tid hos en däckverkstad i Örnsköldsvik som ska byta mina däck och tvätta däcken. Jag har nämligen helt nya hjul och fälgar som behöver bytas och jag kan inte riktigt byta dem själv, dels för att jag inte har verktygen men inte heller tiden att byta. Mitt intresse för bilar och liknande kunde inte vara mindre än det redan är, jag har absolut noll koll på allt som berör bilen. Det enda viktiga för mig är att jag har en bil som kan ta mig framåt och som inte krånglar, det spelar ingen roll vilken modell eller vilka funktioner bilen har. Därför lämnar jag alltid in bilen på däckverkstad när det har blivit dags att skifta däck, likadant om jag behöver tvätta bilen så kör jag alltid in bilen på tvätt.

Jag har absolut förståelse för dem som tycker det är kul med bilar och det känns väldigt skönt att det finns sådana människor som man kan lämna bilen till när det behövs bytas utrustning. Likt folk kommer till mig när de behöver hjälp med håret så åker jag till däckverkstaden, det är väl inget konstigt med det tänker jag. Jag tror inte att alla som kommer till min salong är intresserade av hår och frisyrer utan de kommer till mig för att de behöver hjälp. Efter jag har varit hos däckverkstaden så kommer jag åka tillbaka till min lägenhet i Örnsköldsvik och städa lite innan det har blivit dags för att gå till jobbet, jag jobbar bara några timmar på måndagar och det känns riktigt skönt att få en mjuk start på veckan. Nu måste jag gå ut och sätta mig i bilen, har börjat bli dags att rulla mot däckverkstaden.