Flyttstäd i Blekinge när vi flyttar till ny lägenhet

Hej på er alla glada och fina läsare!

Det glada humöret beror nog på att flytten närmar sig med stormsteg och det ska bli så himla härligt att äntligen få flytta in i vår nya lägenhet. Vi satt igår kväll och letade efter företag i Blekinge som erbjuder flyttstäd och det var ganska många … men tillslut hittade vi ett par olika som jag ska ringa idag och prata med. Vi vill ju bara få fokusera på vår nya lägenhet och det är så skönt att slippa tänka på det med flyttstäd så vi tyckte det var helt klart värt att anlita en firma för det.

Vi kommer nu flytta från en liten tvåa till en stor och rymlig trea med balkong och det är dessutom ett drömläge. När vi hittade denna så gick vi på visning och när vi bestämde oss för att lägga bud bara hoppades vi att det inte skulle bli en galen budgivning. Vi lade ett bra bud och kunde erbjuda en snabb affär och eftersom säljaren ville sälja fort så accepterade han budet. Vilken lycka! Nu får vi ju ett extra rum att inreda och större ytor så vi kommer även byta ut några av våra möbler och köpa extra. Kanske är det en av sakerna som jag ser mest fram emot. Vi får mer förvaring och det underlättar ju såklart för att få mer ordning.

När jag och min sambo först blev tillsammans så flyttade vi ihop i min lägenhet, så detta blir också vår första gemensamma och det känns väldigt fint och bra. Den här blir ju våran från början. Vad som också är mysigt är att vi flyttar lagom som man kan använda balkongen extra mycket och det ser jag fram emot för det är ingen balkong där vi bor nu. Hoppas nu ni har en alldeles underbar dag så hörs vi snart igen!