Akupunktur för att lindra mitt beroende

Hej på er mina läsare!

Idag har jag varit på mitt tredje besök hos Annette QI I Balans för att få akupunktur. Jag åkte från Kungsbacka tidigt idag på morgonen så att jag kunde hinna till jobbet någorlunda i tid efter behandlingen, man vill ju kunna hinna tjäna lite pengar innan dagen är slut. Den behandlingen som jag har gått på är öronakupunktur och det var till en början ganska obehaglig eftersom det är en hel del nålar inblandat. Jag och nålar går inte riktigt hand i hand, men jag har genom dessa besök lyckats övervinna min rädsla och nu känns det faktiskt bra att gå dit.

För något år sedan så fick jag stora sömnproblem i samband med att jag blev utbränd, jag kunde inte sova och hela mitt liv vändes upp och ner. Jag startade då med sömnpiller och allt eftersom så ökade doseringen, det blev mer och mer pengar som spenderades och till slut så blev jag fast. Beroendet var ett faktum och det fanns ingen väg för mig att ta sig ur det, det var antingen piller och kunna sova eller inga piller och ligga vaken hela nätterna. Ingen i min omgivningen visste om detta problem, utan jag gick till jobbet i Kungsbacka som vanligt. Jag mådde inte bra av beroendet utan bestämde mig för att försöka få bort det, så därför provade jag på akupunktur. Det är inte så att ett beroende släpper efter första behandlingen utan man får gå några gånger för att få bort det, men jag har redan efter tre besök minskat dosen sömntabletter rejält. Så det känns som att jag är på rätt väg och förhoppningsvis så kan jag om några veckor sova gott utan att knapra piller.

Jag är idag oerhört stolt och glad för att jag valde att ta tag i mitt problem och komma på rätt bana, det är ett väldigt vanligt problem som många inte bryr sig om att ta tag i. Men dessa piller är inte bra för kroppen så jag rekommenderar er där ute som lider av liknande besvär att få hjälp. Trevlig helg!