Så skönt med ett spabad

Tjena mors!

Vilket väder vi bjuds på idag, solen skiner har för en gång skull hittat till Örebro och komiskt nog så är det samma dag som jag bara ska sitta på kontoret här på jobbet. Men när jag kommer då ska jag sätta mig i mitt spabad på altanen och njuta av solen förutsatt att den fortfarande är kvar. Det är faktiskt första gången under det nya året som jag kommer använda mitt spabad, förra året blev det en hel del kvällar som spenderades där. Vi köpte vårat spabad i slutet av augusti och den första veckan så tror jag vi badade varje kväll. Det är riktigt skönt att kunna njuta av ett varmt bad ute under vintern och jag kan inte förstå att vi inte har gjort det på nästan två månader. Jag tror att många som går i tankarna på att köpa ett spabad har just användning i åtanke och det är det som hindrar dem. Många av mina kompisar säger alltid att de skulle bara bada första veckorna och sen skulle de inte göra något mer, men jag köper inte riktigt den ursäkten. Visst kan det säkert bli så men det är absolut upp till en själv, gillar man inte att bada så är det inget man ska ha. Men varje gång jag sätter mig i badet så tänker jag alltid att jag borde göra det oftare och nu har jag och sambon alltid börjat ta ett bad efter middagen varje kväll. Det finns spa här i Örebro men varför ska man åka till ett spa för att bada när man kan få samma sköna upplevelse hemma. Jag tycker att alla som har möjligheten ska skaffa sig ett spabad, vi alla förtjänar en avkopplande stund emellanåt och då är det här absolut ett grymt alternativ. Fundera på saken!